Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Mihaela Carmen Matei Asociatia Save our Paws

75% Complete
750 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Astăzi este ziua mea. Deschid aceasta pagina cu gândul și speranța că prietenii mei necuvantatori de la Asociatia Save Our Paws vor beneficia de ajutorul meu.

Cei care doresc sa îmi facă o bucurie astăzi dar și cei care iubesc animalele pot dona orice suma în contul asociației. Acești bani vor fi folosiți pentru hrana, tratamente, paturici și pentru orice altceva le este necesar .

Va multumesc si va urez sa fiți sănătoși, frumoși și fericiți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Organizație non-profit, non-guvernamentală din Iași, pentru salvarea și protecția animalelor abandonate, avand o vastă experiență în lucrul cu animalele fără stăpân pe care le adapostim, le tratăm, le oferim o șansă la adopție responsabilă.

   

 

De-a lungul timpului am salvat foarte multi caini cu probleme grave de comportament care nu au putut fi adoptati asa ca acum dorim sa le construim casuta lor pentru restul vietii alaturi de noi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

3 Donații

Alina

100 RON
La mulți ani!!
15 Jan 2024

ATI Elena Doamna

550 RON
La mulți ani!!
15 Jan 2024

Andrei

100 RON
15 Jan 2024
Mihaela Carmen Matei : Asociatia Save our Paws
Cel mai frumos cadou de ziua mea